Oriflame Egypt نادي اعضاء اوريفليم مصر
مرحبا بك عزيزي الزائر. المرجوا منك أن تعرّف بنفسك و تدخل المنتدى معنا. إن لم يكن لديك حساب بعد, نتشرف بدعوتك لإنشائه
Oriflame Egypt نادي اعضاء اوريفليم مصر
مرحبا بك عزيزي الزائر. المرجوا منك أن تعرّف بنفسك و تدخل المنتدى معنا. إن لم يكن لديك حساب بعد, نتشرف بدعوتك لإنشائه
Oriflame Egypt نادي اعضاء اوريفليم مصر
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

Oriflame Egypt نادي اعضاء اوريفليم مصر

نادي اوريفليم لشركة اوريفليم السويدية في مصر لارقي منتجات التجميل الطبيعية والعناية بالبشرة (منتدي خاص بالدايريكتور رشا محمد)
 
دخولأحدث الصورالتسجيلالرئيسية

 

 الكوردن بلو

اذهب الى الأسفل 
4 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
sosoy
عضو ملكي متألق
عضو ملكي متألق
sosoy


انثى
عدد الرسائل : 1294
العمر : 41
تاريخ التسجيل : 24/05/2008

الكوردن بلو Empty
مُساهمةموضوع: الكوردن بلو   الكوردن بلو Emptyالسبت مارس 21, 2009 11:17 pm

الكوردن بلو




الكوردن بلو 17cordon-bleu_150


المقادير:
1 كيلو صدور فراخ فيلية

خلطة الحشو:
2 ملعقة كسبرة خضرة مفرية
1 كوب جبنة موتزريلا
1 ملعقة
ثوم مفرى
4/1 كيلو لانشون لحم مدخن
1 ملعقة زبدة

خلطة التتبيل:
1 عصير
بصلة لتتبيل الفراخ
1 عصير
ليمون
ملح وفلفل حسب الرغبة
زيت للقلى
1 كوب بقسماط ناعم
1 كوب دقيق
2 بيضة مخفوقة

الطريقة:
- نقوم بحشو صدور الفراخ بعد تتبليها بالخلطة السابق ذكرها ثم نضعها فى الدقيق ثم البيض ثم البقسماط.
- وبعد ذلك تحمر فى الزيت الساخن وتقدم فى السرفيس مع
البطاطس الشبسيى.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Manal El-Kafas
عضو ملكي
عضو ملكي
Manal El-Kafas


انثى
عدد الرسائل : 463
العمر : 36
العمل/الترفيه : عضوه باوريفليم المعادى
تاريخ التسجيل : 09/10/2008

الكوردن بلو Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكوردن بلو   الكوردن بلو Emptyالأحد مارس 22, 2009 2:59 pm

يعنى يا سوسى بعد مانحطها فى الدقيق والبسقماط افرد عليها الانشون والموتزلاريا واقليها فى الزيت ولا انا فاهمه غلط
Wink Like a Star @ heaven
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
sosoy
عضو ملكي متألق
عضو ملكي متألق
sosoy


انثى
عدد الرسائل : 1294
العمر : 41
تاريخ التسجيل : 24/05/2008

الكوردن بلو Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكوردن بلو   الكوردن بلو Emptyالأحد مارس 22, 2009 11:14 pm

Manal El-Kafas كتب:
يعنى يا سوسى بعد مانحطها فى الدقيق والبسقماط افرد عليها الانشون والموتزلاريا واقليها فى الزيت ولا انا فاهمه غلط
Wink Like a Star @ heaven
- نقوم بحشو صدور الفراخ بعد تتبليها بالخلطة السابق ذكرها ثم نضعها فى الدقيق ثم البيض ثم البقسماط.
يعنى نحط الحشو وبعدين نحط الدقيق والبقسماط يا منوله وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Manal El-Kafas
عضو ملكي
عضو ملكي
Manal El-Kafas


انثى
عدد الرسائل : 463
العمر : 36
العمل/الترفيه : عضوه باوريفليم المعادى
تاريخ التسجيل : 09/10/2008

الكوردن بلو Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكوردن بلو   الكوردن بلو Emptyالإثنين مارس 23, 2009 12:13 am

ممممممممممممممممممممممممممممممم
ميرسى يا سوسى
انا كده فهمت يا حبيبتى
طب والثوم والبقدونس احطهم برده مع الحشوه

معلش اسألتى كتير استحملينى Wink Neutral
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
sosoy
عضو ملكي متألق
عضو ملكي متألق
sosoy


انثى
عدد الرسائل : 1294
العمر : 41
تاريخ التسجيل : 24/05/2008

الكوردن بلو Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكوردن بلو   الكوردن بلو Emptyالإثنين مارس 23, 2009 3:07 pm

Manal El-Kafas كتب:
ممممممممممممممممممممممممممممممم
ميرسى يا سوسى
انا كده فهمت يا حبيبتى
طب والثوم والبقدونس احطهم برده مع الحشوه

معلش اسألتى كتير استحملينى Wink Neutral
ايوه طبعا الثوم والبقدونس تحطبهم فى الحشو وأسألى براحتك المهم تعملى الحتجات دى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Manal El-Kafas
عضو ملكي
عضو ملكي
Manal El-Kafas


انثى
عدد الرسائل : 463
العمر : 36
العمل/الترفيه : عضوه باوريفليم المعادى
تاريخ التسجيل : 09/10/2008

الكوردن بلو Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكوردن بلو   الكوردن بلو Emptyالإثنين مارس 23, 2009 8:44 pm

اكيد هاعملها ادعيلى انتى بس
ميرسى حبيتى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
nosa
عضو نشيط
عضو نشيط
nosa


انثى
عدد الرسائل : 92
العمر : 36
تاريخ التسجيل : 31/12/2009

الكوردن بلو Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكوردن بلو   الكوردن بلو Emptyالثلاثاء يناير 12, 2010 6:44 am

الكوردن بلو 581590
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
monia205
عضو vip
عضو vip
monia205


انثى
عدد الرسائل : 340
العمر : 47
تاريخ التسجيل : 02/04/2008

الكوردن بلو Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكوردن بلو   الكوردن بلو Emptyالثلاثاء يناير 12, 2010 9:43 am

أنا كنت بحب الكوردن لبو قوي وحتي كنت بدور عليها في كارفور بس لأسف ملقتش بس ما دام نزلتي لنا الطريقة انا هعملها في البيت ميرسي ليكي يا قمر SOSOy جزاكي الله خيرا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الكوردن بلو
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
Oriflame Egypt نادي اعضاء اوريفليم مصر :: اوريفليم نادي المرأة للاناقة والجمال :: المطبخ الجميل-
انتقل الى: